Tuesday, October 25, 2011

Blizzcon ήταν και πέρασε.

Στο παρακάτω κείμενο θα προσπαθήσω να καταγράψω τις εντυπώσεις μου για τα όσα διάβασα και άκουσα(εκτός από Starcraft όντας παντελώς αδιάφορος και άσχετος στο συγκεκριμένο game) το τελευταίο 3ημερο μέσα από την φετινή έκθεση Blizzcon,με όσο το δυνατόν περισσότερη χολή να στάζει από τα μυτερά μου δόντια.Επειδή όμως δεν ήταν όλη η έκθεση για κλάματα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ας ξεκινήσουμε με το Diablo 3.Ανακοίνωσαν που λέτε την συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού.Θα έχει μέσα artbook,DVD με behind the scenes,Soundtrack,μέχρι και τον ΣΑΤΑΝΑ τον ίδιο μας βάλανε μέσα οι άνθρωποι με ένα usb που καρφώνετε στο κεφάλι του.Της Παναγιάς τα μάτια.Επίσης ανακοίνωσαν νέα ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΓΑΜΑΟΥΑ προσφορά.Στον 1 χρόνο προπληρωμένη συνδρομή World of Warcraft,δώρο το Diablo 3 σε ψηφιακή μορφή.Θα μου πείτε τώρα,ποιος σοβαρός άνθρωπος θα πάρει την τεράστια απόφαση να πληρώσει συνδρομή ενός έτους για να παίξει WoW.Αυτή την χρονική στιγμή θέλει κότσια εδώ που τα λέμε.Θα φτάσουμε όμως και σε αυτό.Το πάω λάου λάου για να μην σας έρθει κανένας ντουβρουτζάς.



"The Ultimate Diablo III Experience ΝΑΟΥΜΕ."

Η τελευταία ανακοίνωση περί Diablo,η οποία δεν είμαστε σίγουροι αν έγινε κατά την διάρκεια της έκθεσης ωστόσο οφείλουμε να την αναφέρουμε,είναι ότι η επιστροφή του τίτλου και στις κονσόλες είναι γεγονός.Γιατί όχι όμως.Λεφτά στο PC.Περισσότερα λεφτά από κονσόλες μεριά.Πολύ λογική επιλογή και διόλου καταδικαστέα.Αυτά από ανακοινώσεις.Αρκετές.Μία εδώ και άλλες δυο πιο πάνω.Τρείς.Κάτι όμως λείπει.Νιώθω ένα κενό.Υπάρχει μια μουρμούρα στην ατμόσφαιρα.


-”Τι θα γίνει?Θα πουν release date?”

-”Πότε θα βγει το κέρατο μου το τράγιο?!”

-”Έχουν τελικά απεργία τα ταξί μεθαύριο???”

-”Άμα δεν πει πάλι τίποτα,του δάγκωσα το κούτελο.” και άλλα τέτοια.


Όλοι οι παραπάνω έχουν κάποιο δίκιο,δεν μπορείτε να πείτε.Δηλαδή συγνώμη ρε Blizzard.Το ξέρεις ότι σε αγαπάω(στο τελευταίο γραμμα ειδικά έδωσα ρεσιτάλ ο κερατούκλης),σε εκτιμάω,αλλά μας τα έχεις κάνει τσουρέκια ζυμωτά στο μίξερ.Από το 2008,όταν βγήκες πρώτη φορά και είπες στον λαό σου(!) ότι ετοιμάζεις καινούργιο μέρος της σειράς Diablo,εκτός του ότι πανηγυρίσαμε πιο έξαλλα από τον Καραγκούνη όταν βάζει γκολ,είπαμε ότι άντε μέχρι το 2010 θα το έχουμε.Αμ δε!Εν έτη 2011(τέλος τέλος) όχι μόνο δεν το έχουμε αλλά γινόμαστε και ρόμπα.Και τώρα θα έρθει.Μωρέ τώρα θα έρθει.Πουθενά.Μια ημερομηνία δώσε γιατί ο κόσμος ανησυχεί.Ανησυχεί μήπως στα καλά καθούμενα βγεις και πεις “Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμο και γι'αυτόν τον λόγο πάει για το 2013.”.Κανε το καλό μωρή Blizzard γιατί τελευταία από κουτσουκέλα σε κουτσουκέλα πας.

ΚΑΙ ΜΙΑΣ και είπαμε για κουτσουκέλες,πετάγομαι σαν αυτά τα ιπτάμενα σκιουράκια στο επόμενο τεράστιο,Ω ΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ,θέμα της φετινής Blizzcon.ΤΑ PANDA!Αυτά τα τριχωτά ασπρόμαυρα χοντρούλικα αρκουδάκια που τρώνε bamboo.Ε αυτά τα αρκούδια λοιπόν θα πρωταγωνιστήσουν στο επόμενο expansion του WoW. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!! Ήθελα να μάθω ποιο αλάνι έδωσε το OK για να περάσει αυτή η ιδέα.Ε θα σκέφτηκε,”στο 1ο expansion το main attraction του παιχνιδιού ήταν ένας τεράστιος μοβ τύπος με μαύρα και άραχνα φτερά,στο 2ο τους βάλαμε να πολεμήσουν τον Lich King τον ίδιο με την τεράστια σπαθούκλα του και στο 3ο ξαμολήσαμε έναν λυσσαλέο δράκο να κάψει τον μισό κόσμο και μετά να τους κάψει ζωντανούς.Τι στο διάολο μπορεί να ακολουθήσει μετά??Χμμμ.ΤΑ PANDA!”.


Προς Θεού,δεν έχω κάτι με τα αξιαγάπητα αυτά ζωάκια,από την στιγμή που δεν πλησιάζουν στα 5 μέτρα(μην σας ξεγελούν τα μαυρισμένα γουρλωτά μάτια τους),αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τον όλο κόσμο του παιχνιδιού.Μα καμία σχέση.Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι θα κάνουν Kung Fu.Τα panda.ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΤΑ PANDA!Ότι διαβάζετε είναι πέρα για πέρα αληθινό.Έτσι για υπενθύμιση.Ως παλαιός(αρκετά παλαιός) παίχτης του συγκεκριμένου MMORPG που πλέον έχει σταματήσει καιρό τώρα και λάτρης των παιχνιδιών της Blizzard,σε βαθμό υγειή fanboyσμού(και όμως υπάρχει),μόνο γέλια μπορεί να μου προκαλέσει αυτή η ριζική αλλαγή του συγκεκριμένου τίτλου.Άντε και λίγο απορία.Γιατί είχε να δώσει αρκετά πράγματα ακόμα ΕΑΝ υπήρχε σωστή διαχείρηση και λογικές αποφάσεις.Αλλά αυτά είναι τα “αν”.Αυτό που στην πραγματικότητα γίνετε είναι το παιχνίδι να χάνει κόσμο μέρα με την μέρα.Μέχρι να φύγουν όμως και οι 11 και κάτι ψιλά εκατομμύρια συνδρομητές που έχουν μείνει,έχουμε να ρίξουμε πολυυυ γέλιο ακόμα.


Αααα και μην το σκέφτεστε.Ο κόσμος δεν θα μεταναστεύσει στο Star Wars:The Old Republic.Το ξέρουμε.Όχι γιατί δεν θα είναι καλό παιχνίδι.Απλά γιατί δεν θα είναι World of Warcraft.Και αυτό η Blizzard το έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια με το σπαθί της.Με panda ή χωρίς.


4 comments:

  1. ou re fanboy! poulimenos eisai :P
    ntaksei gia na ta leme ola tha valoun kai pokemon battles sto wow tha exeis kapoia pet kai tha polemane metaksy tous. Kai tha valoun battleground map se fash DoTA

    ReplyDelete
  2. @narutoboy ειδικά τα Pokemon Battles είναι απίστευτη ιδέα. Τόσα χρόνια περιμένουμε ένα Pokemon MMO σε οικιακή κονσόλα της Nintendo και τώρα θα το δώσει η Blizzard !!! Κρίμα και πάνω που θα βγαινε και το Wii U...

    H Blizzard είναι ό,τι να ναι. Από τη στιγμή που κατέστρεψε τελείως το lore του Warcraft με το WoW και έγινε άπληστη έγινε εχθρός της Trollemaida Corporation και μάλιστα έχει καταχωρηθεί ως Class A Johny Bravo Roger Tier of troll-Targets. 'Οχι παίζουμε

    ReplyDelete
  3. @narutoboy Μωρε εγω εδωσα βαση στα πιο αστεια σημεια της εκθεσης.Τα Pet Battles ηταν γατακια μπροστα στα panda.Γενικα πολλα καραγκιοζιλικια τα οποια διωχνουν αβερτα τον κοσμο.Δες ποσοι θα την κανουν μολις βγει το Diablo 3.Το οποιο δεν εχει καμια σχεση με το WoW.Δες ποσοι περισσοτεροι θα φυγουν(βασικα πως θα αδειασει) το WoW μολις βγει το λεγομενο project Titan(μελλοντικο MMO).
    Το κορυφαιο ξερεις ποιο ειναι?Οτι τα λεφτα παλι στην τσεπη της Blizzard θα πανε.Και ου το καθεξης.Το εχει κερδισει αυτο.Τεραστια μαγκια.Μας αρεσει δεν μας αρεσει,πρεπει να το παραδεχτουμε.Πρoσωπικα,μου αρεσει.Το ξερεις!

    ReplyDelete
  4. The Ultimate Diablo III Experience ΝΑΟΥΜΕ."
    Epicnessss
    Pokemon Battles με panda αντι για ποκεμον πολλα ζηταω????

    ReplyDelete