Wednesday, October 19, 2011

SONY - Χαμένη στην Μετάβραση



To Uncharted 3 κυκλοφορεί σε περίπου ένα μήνα και για το λόγο αυτό η Sony αποφάσισε να κάνει τα αδύντα δυνατά μπας και το παιχνίδι πουλήσει τόσο όσο το Gears of War 3 και τα Halo. Σωστή απόφαση δε λέω μιας και το Uncharted 3 και multiplayer έχει και γραφικάρες έχει και είναι κινηματογραφικά πανεύκολο γεμάτο scripted sequences. Τί εννοώ: είναι ό,τι πιο εύπεπτο (και ευχάριστο) έχει να επιδείξει η τρέχουσα γενιά ΧΩΡΙΣ να είναι casual τίτλος. Ωστόσο δεν πουλάει όσο θα μπορούσε να πουλήσει, ενώ παράλληλα τα exclusives του 360 έχουν ξεσκιστεί στα pre-orders... και η Sony το αναγνωρίζει αυτό... κι έτσι το πήρε κατάκαρδα και είπε μέσα της: "Ε ΟΧΙ ΠΙΑ!" Και μετά έκανε την πιο έξυπνη κίνηση της 10ετίας. Προσέλαβε τον Harrison Ford να παίξει το παιχνίδι και το γύρισε σε βίντεο... ΟΥΑΟΥ που λέει κι ο Τάκης o Fuji.



Είναι γνωστό πως εδώ και πολλά χρόνια εκατοντάδες διάσημοι αστέρες του Hollywood γυρνάνε διαφημίσεις επιπέδου... Bollywood στο μακρινό Nippon για να χτυπήσουν ένα εύκολο paycheck... Τα Uncharted αντλούν επιρροή από το Indiana Jones στην υπόθεση, την κινηματογραφικότητα και στη δράση (προσβάλλομαι ως fan του Indy μόνο που το έγραψα αυτό αλλά για πολλούς είναι αλήθεια). Κι εντάξει θα μου πείτε: "Don't worry Boss, το commercial απευθύνεται στην ιαπωνική αγορά... "

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ !!! 'Ενας γερασμένος, υποτονικός Ford, να βαριέται που ζεί, να προσπαθεί να παίξει και να πεί μια καλή κουβέντα, για ένα japanese dubbed Uncharted 3... κι όλα αυτά σε 360p ανάλυση όχι παίζουμε !!! Και κάπως έτσι η Sony με τη βλακεία που τη δέρνει καταστρέφει την εικόνα του παιχνιδιού κι εμείς εδώ στα κεντρικά της Trollemaida Corp. λιώνουμε στο γέλιο. Τουλάχιστον να ντύνανε τον Ford Indiana Jones, έστω να φορούσε το καπέλο, κάτι θα γινότανε.... Να άνοιγε το PS3 χτυπώντας το power με το μαστίγιο ρε αδερφέ...




Τελοσπάντων σε άλλα νέα η Sony UK ανακοίνωσε πως θα διαθέσει 5 εκ λίρες για το marketing του Uncharted 3 (άντε να δούμε τι θα βγεί απ'αυτό). Εμείς πάντως προτείνουμε στη Sony Αγγλίας να ντύσει τον Mr. Bean σαν τον Nathan Drake, και να τον βάλει να σέρνει το mini cooper του στην έρημο. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι της Sony δεν την παλεύουν σε θέμα marketing, αλλά έχουν πολύ πλάκα οι άτιμοι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιαπωνικές διαφημίσεις του Stalone και του Schwarzenegger και να αποτεφρωθείτε από το γέλιο. Εμείς εδώ στην Trollemaida θα τους ξεμπροστιάσουμε όλους.







1 comment:

  1. Βρε Ford.Οχι "I have never seen a game like this before".Μαλλον "I have never seen a game before" ηθελες να πεις.Καλος,χρυσος ο Harrison αλλα πολυ scripted η διαφημιση.

    Αααα και My life:Love,Courage and KIRIN!

    ReplyDelete