Saturday, October 29, 2011

Η Nintendo μέσα από την κρυστάλλινη σφαίρα της Trollemaida

Νιώθεις ότι ο captain Οlimar και κατ' επέκταση η Nintendo σε τρολλάρει ; Νομίζω πως ναι. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Τι κατάφερε να κάνει η Nintendo μέσα σε ένα χρόνο περίπου ή δυο εκθέσεις E3 για τους καμένους σαν και εμάς ; Το ακατόρθωτο ! Έδωσε δυο ονόματα που θύμιζαν τις παλιές κονσόλες της , 3ds και Wii U. Τα αποτελέσματα γνωστά , ο κόσμος μπερδεύτηκε. Ειδικά με το Wii U. Μας πήρε περίπου δυο ολόκληρες εβδομάδες σκληρής δουλειάς και ψυχοθεραπείας να εξηγήσουμε στους Rednecks στο ράντζο* της Trollemaida τι ακριβώς συμβαίνει.

Όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε μπαράζ αντιδράσεων. Η μετοχή της Nintendo έπεσε στα ΤΑΡΤΑΡΑ ! Θλίψη και μελαγχολία σκέπασε την υφήλιο. Όλοι βιάστηκαν να θάψουν την Nintendo.Μια ακόμα SEGA είπαν. Όμως εμείς για χάριν της ενημέρωσης σας παραμείναμε ψύχραιμοι. Βγάλαμε αποφασίστηκα το κεφάλι μας από την άμμο ! Βρήκαμε την λύση ψάχνοντας στο internet . Που ; Μα φυσικά στο αξιαγάπητο Google που μας παρέχει δωρεάν αυτό το blog και μια μέρα θα μας κάνει πλούσιους καθώς τα κείμενα θα είναι κεντημένα με διαφημίσεις.

Πίσω στην λύση λοιπόν. Η Nintendo έχει την πρώτη σοβαρή πτώση μετά από 30 χρονιά ανοδικής πορείας στο χρηματιστήριο. Όποτε το http://www.industrygamers.com/news/nintendo-wont-be-the-next-sega-and-why-you-should-buy-shares-game-trader/ προτείνει να αγοράσουμε μετοχές ! Δυο σε ένα λέω εγώ . Σώζουμε την Nintendo και παίρνουμε και χαρτζιλίκι από τις μετοχές ! Είμαι πεπεισμένος άλλωστε ότι όλοι οι gamers έχουν στενές σχέσεις με το χρηματιστήριο. Μιλάμε για σίγουρο κέρδος. Μου τα εξήγησε όλα ο Άκης Τσοχατζόπουλος . Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο. Επενδύστε άφοβα .....

* Σημείωση : Το ράντζο της Trollemaidas βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Οκλαχόμα και Τέξας . Κάτω από το ράντζο υπάρχει μια άκρως μυστική βάση – πυραμίδα ( ανάποδη ) . Κάνεις δεν γνωρίζει την ύπαρξη της. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν μας απασχολεί καθώς είναι άδεια . Την χτίσαμε επειδή θεωρήσαμε ότι είναι της μόδας .

3 comments:

  1. "Κάτι τέτοιο βέβαια δεν μας απασχολεί καθώς είναι άδεια . Την χτίσαμε επειδή θεωρήσαμε ότι είναι της μόδας . "

    Κλαίω... xD

    ReplyDelete
  2. H Σημιοση ειναι ολα τα λεφτα :D

    ReplyDelete
  3. Αχαχαχα συμφωνω με τους απο πανω. Πολυ πλακα!

    ReplyDelete