Thursday, October 6, 2011

Η Trollemaida Corp. ανοίγει τις πύλες της!

The industry has changed…

Πλέον λίγα μέρη υπάρχουν στο internet όπου οι σκεπτόμενοι, χαβαλετζήδες, gamers, μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα μακριά από fanboyισμούς συλλεκτικές και DLC, για να περάσουν καλά και να τρολλάρουν. Η Trollemaida Corp. όμως έρχεται να αλλάξει αυτό το wallpaper… Ανάλογα με το τι επιτάσσει η επικαιρότητα, θα μας ακούσετε να τρολλάρουμε, να λέμε κακίες, να θάβουμε και να πετάμε καφρίλες, σπάζοντας τα δεσμά της στενομυαλιάς και του internet-ικού καθωσπρεπισμού . Γέλιο, αλήθειες, σκέψη, ενημέρωση, κριτική, καφρίλα…

THIS IS TROLLEMAIDA!

--Big Boss--

--------------------

Μας αρεσουν τα βιντεοπαιχνιδια.Πολυ.Επισης μας αρεσει να μιλαμε γι'αυτα και εννιοτε να γελαμε με ορισμενα.Ορισμενα παιχνιδια,ορισμενα ατομα,ορισμενες εταιρειες...Δεν εχουμε ταμπου.Τρολλαρουμε οτι χρηζει τρολλαρισματος,και πιστεψτε μας τελευταια εχουμε πολλες αφορμες.
Μ'αυτα και μ'αυτα δημιουργηθηκε αυτο το παρεακι το οποιο αποτελειται,μεχρι στιγμης,απο 3 ατομα.Πολυ καλα παιδια ολα.Ο καθενας με τις παραξενιες του και τα βιτσια του.Οτι διαβαζετε λοιπον θα εχει γραφτει απο εμας τους τρεις ,αν και πιστευω οτι θα ακολουθησουν και αλλα παιδακια για να δωσουν τα τρολλοφωτα τους.
"Τι θα διαβαζουμε ομως ρε μαγκα?" θα αναρωτηθητε.Και η απαντηση μας ειναι "Οτι κατεβασει η κουτρα μας".Παντα με ειρωνια,χιουμορ και,οπως ανεφερε παραπανω ο Big Boss,πολλες αληθειες.Φτου φτου φου! Καλη αρχη!

--Mika--

--------------------

Καθομαι και τριβω τα πελματακια μου. Οι κεραιες μου κουνιουνται ανεμελα στο καθαρο φθινοπωρινο βοριαδακι. Αν εχεις διαβασει τις παραπανω παραγραφους ξερεις ηδη τι ειναι η Trollemaida. Ο χυμος μανταρινι , μετα τον αργιλε , λειτουργει σαν νεκταρ. Αλλα δεν μπορει να συγκριθει με μια κουβεντα για βιντεοπαιχνιδια που εκανα μια ωρα πριν γραψω αυτες τις γραμμες. Τι το ιδιαιτερο ειχε ομως; Ο καθενας ελεγε ελευθερα την αποψη του εθαβε και εξυμνουσε αντιστοιχα. Επισης ολοι ἦσαν trolls. Ειμαστε λοιπον τα “καθαρματα” του gaming. Βεβαια δεν ειμαστε 12 , ακομα , ουτε εχουμε τον Charles Bronson στην παρεα μας. Αλλα δεν πειραζει , θα τα καταφερουμε .

--katamaran-dameko--

7 comments:

  1. Άντε ρε παίδες,καλή αρχή!!!...


    ...και επειδή είμαι ψυχούλα,θα πατήσω το "Αναφορά κατάχρησης"...trololololololollll!!

    Χμμμ..έκανα και πρώτο πόστ εεε??..δεν σας βλέπω καλά!!

    Το βρήκα!! Φέρτε Σάββα για αγιασμό!!..πως θα πάει καλά το blog χωρίς Σάββα??

    Ο Big Boss,katamaran-dameko,Mika γέννησε blog και ο Σάββας το εδέχθη..και ο nestro έτρεξε να το βαφτΎσει!!

    Λες να είναι κολλητικό το τρολλάρισμα?..αν είναι,δηλώνω βαριά άρρωστος!!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Ti έγινε ακόμα δεν αρχίσατε, μας σβήνετε και τα σχόλια; Χούντα έχουμε; Ελευθερία έχουμε, ότι θέλω θα λέω. Είστε γτπ...

    ReplyDelete
  4. Δεν επιτρεπεται η χυδαια φρασεολογια. Ευχαριστω.

    ReplyDelete
  5. Γίνε mod στη θέση του mod. Ααχ όνειρα...

    ReplyDelete
  6. Καλή αρχή παίδες!

    ReplyDelete
  7. Θα ήθελα το παρακάτω τραγούδι ναπαίζει στο blog. καλή αρχή και καλό τρολλάρισμα παίδες! :P

    http://www.youtube.com/watch?v=woySeSNBL3o

    ReplyDelete